Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold
Varmeveksler sparer driftsomkostninger og at reducere Peak strømforbrug er alle gode
Nov 01, 2017

Varmevekslere er hovedsagelig anvendes i varmevekslere. Varmeveksleren er en energibesparende udstyr anvendes til energiudnyttelse af aircondition udstødning vind. De vigtigste bestanddele er shell krop, varmeveksler kerne og filter. På grund af brug af varme overførsel egenskaber i varmeveksler kernemateriale, derfor anvendelsen af klimaanlægget kan bruges om sommeren når precooling tør frisk luft, i vinteren forvarmning befugtning frisk luft, således at friske luft belastning reduceret betydeligt, således spare varme og køling system energiforbrug, lille system størrelse, spare opererer koster og reducere spidseffekt forbrug er meget fordelagtig. Hele varme exchange effektivitet og struktur Karakteristik af varmeveksler kernen, gennem vind-volumen gennem kernen i to dele af luften volumen ratio og vind parametre.

Rengøring af varmeveksleren

1. Isolér udstyr systemet og dræne vandet fra varmeveksleren.

2. anvendelse af højtryks vand rengøring rørledninger bevaret i silt, alger og andre urenheder, lukkede systemer.

3. sæt kugleventil mellem isolering ventil og veksleren (ikke mindre end 1 tommer = 2,54 cm), og indsugnings- og udstødningsporte skal installeres.

4. Tilslut formidle pumpen og den tilsluttende kanal, således at den rengøringsmiddel pumpes fra bunden af varmeveksleren og flød fra toppen.

5. Begynd at pumpe den krævede Foschtek rengøringsmiddel til kondensatoren (andelen kan reguleres efter de konkrete omstændigheder).

6. cyklus rengøring til anbefalet rensning tid. Som omsætning skrider frem og sedimenterne er opløst, gas dannet ved reaktion vil stige, og den overskydende luft bør være afladet når som helst gennem decharge ventil. Som luften udledes, plads i varmeveksleren vil stige, og korrekt vandet kan føjes ikke til at injicere en masse vand i begyndelsen, som kan forårsage vand overløb.

7. i cyklussen for at kontrollere effektiviteten af de rengøringsmiddel, kan du bruge ph test papir bestemmelse. Hvis løsningen forbliver i ph værdi 2‐3, forbliver vaskemiddel i kraft. Hvis ph-værdien i den rengøringsmiddel når 5‐6, tilføjes den passende mængde Foschtek vaskemiddel. Ph-værdien af den endelige løsning forblev uændret i 30 minutter ved 2‐3, at bevise, at de rengøring effekt blev opnået. Bemærk: Foschtek rengøringsmiddel kan genbruges efter genbrug, emissioner vil forårsage affald.

8. efter at rengøring er nået, bliver rengøring løsning genbrugt. Skyl varmeveksler med vand flere gange, indtil det er ren til neutral, og ph-værdi er $number.

9. efter rengøring kan slås på og køre. kan også undertrykke test for at se om der er en lækage fænomen. Hvis der er lækage, du kan bruge USA Ka wah Polymer sammensatte materialer til reparation beskyttelse, og høj grad kan forlænge levetiden for udstyret.

10. efter stabilitet af udstyr, Bemærk de nuværende media-flow, arbejde pres, varme overførsel effektivitet og andre data.

11. sammenligne ændringen af den før og efter rensning kan beregne udgifterne til elektricitet og kul omkostningerne for hver time, som virksomheden sparer og øge effektiviteten af produktionen, er det værdien kompensation, Enterprise bruger Foschtek teknologi ansøgning.

12. den samme operation metode kan også bruges til pladen, frame type varmeveksler rengøring.

13. Hvis virksomheden har brug for udstyr til passivation membran behandling, kan betjenes efter følgende proces: passivation af membran agent i overensstemmelse med den anbefalede fortynding forhold pumpe i udstyr (på samme tid i de omsætning Groove hængende tester stykke), ifølge den anbefalede tidscyklus, fordybelse, påvisning af virkningen af membran (rød prik eller blå punkt metode); Vand skyl til neutral (ph værdi $number).

14. efter afslutningen af Passivation film er det bedst at bruge ventilationsudstyr som fan til at blæse system tørt, for at sikre og forbedre effekten af passivation film.

 

Guangzhou Jiema varme Exchange udstyr Co., LtdTelefon: +86-20-82249117