Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold
Varmeveksler Energieffektivitet, forbedre varmeoverføringseffektivitet
Jul 01, 2017

Varmeveksler er varmen fra den del af varmeoverførslen til det kolde væskeudstyr, således at væsketemperaturen når processen med de nødvendige indikatorer for varmevekslerudstyret, også kendt som varmevekslere. Opvarmningsvarme dræn til opvarmning i dagligdagen, kondensatorer i turbiner og oliekøler på rumraketter er varmevekslere. I industriel produktion som petroleum, kemiske, lys, farmaceutiske og energi anvendes det ofte til at opvarme en kryogen væske eller at afkøle en høj temperatur væske, fordampe væsken i damp eller kondensere væsken i en væske.

Varmeveksler industrien i energieffektiviteten, forbedre varmeoverførslen effektivitet, reducere varmeoverføringsområdet, reducere trykfaldet, forbedre enhedens varmeintensitet og andre aspekter af undersøgelsen har gjort bemærkelsesværdige resultater. Baseret på olie, kemisk, kraft, metallurgi, skibsbygning, maskiner, fødevarer, farmaceutiske og andre industrier om stabiliteten i efterspørgslen efter varmeveksler vækst.

I trykbeholderudstyret kan varmeveksleren efter lang tid ikke forhindre udseende af skalaen, korrosionsproblemer, korrosion: Køling af varmeveksler, kølet vand uden bortskaffelse af stærkt ætsende, såsom almindeligt stål eller negle i vandet , et par dage senere vil der være rust, jo længere jo længere er den mere alvorlige korrosion. Udstyrsvæg, der ofte skyldes rustfjerning af rusten, og endog perforering, vil roden afstamme spolen, således at varmeoverføringseffekten mens tilstedeværelsen af ​​korrosion forkorte udstyrets levetid kraftigt.

På skalaen: det uorganiske salt i rørledningen opløst i vandkrystallisation, kondensatoren og anden varmeoverføringsoverflade af skalaen på væggen, hvilket resulterede i reduceret varmevekslingseffektivitet, faldende afkølingseffekt, alvorligt fald på 30%, mens hårdt snavs øget elektricitet Forhøjelse i mængden af ​​35% stigning i biologisk slam: på grund af jordbunden af ​​vand, sediment, humusdannelse af snavs, kombineret med bakterier, alger og andre mikroorganismer og deres sekret dannet af det biologiske slime, hvilket forårsager alvorlig hindring af rørledningen; Smudet, mudderet vil påvirke varmevekslingseffektiviteten, mere strømforbrug, hvilket resulterer i højtryksdrift, alvorlig forårsaget af overtrykstop. Alt som alvorligt påvirker den normale drift af varmeveksleren. Således vil varmevekslerens systemskala, korrosion, slam, bakterier og alger problemer medføre direkte nedbringelse af varmeoverførselskapaciteten, forkorte levetiden, reducere driftssikkerheden, energiforbruget medførte øgede driftsomkostninger. For at betjene varmeveksler systemet i optimeret tilstand, er det nødvendigt at udføre speciel kemisk behandling af kølevand og kølevandssystem i varmeveksleren: for at fjerne målestok, rust, slime, sterilisering og korrosionsbehandling, Spar energi, reducer driftsomkostningerne. Varmeveksler fordamper og kondensator varmeoverføringsproces, snavs direkte påvirker varmeoverføringseffektiviteten og normal drift af udstyret, viser varmevekslerens driftsresultat, at varmeveksleren uden rengøringsoperation efter en periode vil øge elforbruget 10 -30%.

For at reducere ulykkesafbrydelsen skal du forbedre køleeffekten. Rengøring kan fjerne slammet, så rørledningen er klar, rydde vand. Samtidig er rengøring, anti-skalering, forbedring af kondensatoren, fordamperens termiske effektivitet, således at forhindringen af ​​overtrykslukningsfænomenet i højtryksoperationen forhindres, forbedret kølevandstrøm, forbedrer køleeffekten, systemets sikre og effektive drift. For brugeren at spare mange vedligeholdelsesomkostninger: ubehandlet varmeveksler vil der være rør tilstopning, skalering, korrosion, overtryk indtil ulykken, såsom varmeveksler på grund af korrosionslækage, opløsningsforurening, du skal udskifte kobber, udskift løsningen, vedligeholdelse af værten, det generelle behov for at reparere omkostningerne 2-5 millioner. Og efter bortskaffelse kan reducere vedligeholdelsesomkostningerne, men også forlænge udstyrets levetid, men også for ejerne at reducere tabet af hundredtusinder af millioner. For at betjene varmeveksler systemet i en optimeret tilstand, er det nødvendigt at bortskaffe det kemiske system i vandsystemet i varmeveksler systemet: fjern skala, rust, slime, sterilisering og korrosionsbehandling: kemisk rengøringssterilisering: Tilsætning af kemiske rengøringsmidler og fungicider, systemet med flydende rust, snavs, olie, bakterier og alger rengøring dispergeret, reduceret til et rent metal udseende; daglig vedligeholdelse: Tilsætning af korrosionsinhibitor for at forhindre metalroder, for at forhindre kalcium- og magnesiumioner Krystalfældning.

Guangzhou Jiema varme Exchange udstyr Co., LtdTelefon: +86-20-82249117