Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold
Luftvarmeveksler Meget god effektivitet Meget tætthed
Jul 20, 2017

Hvad vi sædvanligvis siger er, at luftvarmeveksleren er en slags varmeveksler, der virker ved hjælp af luft, der køler det varme væske for at opnå varmeudveksling, såsom væsken i luftvarmevekslerens rør, og temperaturen er meget høj, og så er varmevæsken ved hjælp af luftvarmeveksleren fins og væggen til at hjælpe den udvendige luftkontakt, og derefter varmebehandling skal vi minde om, at luften er ved ventilatoren.

Vi ved alle, at ved hjælp af luftvarmevekslere kan vi opnå en rationel udnyttelse af en del af den varme, der genereres i produktionsprocessen, f.eks. I forskellige typer industrielle ovne, f.eks. Til varmebehandling af ovnen, til smedning af forbrændinger Og den opvarmede komfur, samt nogle rullede brændeovne mv. i disse ovne arbejder vil producere meget varme, men hvis ikke brugen af ​​denne affaldsvarme, vil det føre til spild af ressourcer. Så i disse industrielle ovne installeres på en luftvarmeveksler, og så vil luftvarmeveksleren varme den varme, der genereres af disse brønde for at opvarme luften, og så når lufttemperaturen når en bestemt standard, skal du sætte disse varmluft til direkte til ovnen til drift af opvarmning og forbrænding.

Da luftvarmevekslerens volumen er meget lille, men samtidig har en meget god varmevekslingseffektivitet og god stramhed, anvendes den i vid udstrækning på mange forskellige produktionsområder.

Luftvarmer reparationsmetode er som følger:

(1) i enheden eftersyn eller mindre reparation, for at rengøre vandsiden, luftsiden af ​​udseendet af inspektion. Generelt i drift, hvis vandsiden af ​​blokering forårsaget af lufttemperatur højere end den normale temperatur 5 ℃, er det nødvendigt at rengøre.

(2) rengøringsinspektion, når pistolen reparerer

① Åbn det cirkulerende vand i udløbsventilens flangeskruer, fjern indløbs- og udløbsventilerne forbundet med røret.

② fjern frontkammeret og bagkammeret med ansigtsskruer, fjern front- og bagvandsrummet.

③ for at rense stålrøret. Pas på at beskytte dysen ved rengøring.

④ Rengør vandet inde i rusten og mudderet, skyll med vand.

⑤ med en skraber ridset vandkammer fedtoverflade og kølevand ind i eksportflange pakningsrest.

⑥ Kontroller luftens side af røret og kølelegemet for beskadigelse.

⑦ Kontroller om vandkammeret sprækker, baffle med eller uden glasabsorption.

⑧ udstyret med et ansigt pad. Pakning med 3-5 mm lignende pude.

⑨ med petroleum børstebolte, tør efter at være belagt med sort blypulver.

10 vil være inde i vandkammeret, ud af vandrørbrættet belagt med rød Dan anti-rustmaling.

11 Kontrollér luftkølerens bundpakke, og dens samlinger med væggene skal være tæt lufttætte.

(3) vandtryktest

① luftkøler reparation eller lækage at gøre, når vandtrykket test.

② Når det cirkulerende vand i turbinetrykket på 0 meter når eller ligger tæt på 0,30 MPa, kan vandtryksprøvefladen bruges til at åbne vandsiden af ​​luftkølerens vandside, fyldt og lukke vanddøren, så vandsiden til opretholde indløbstrykket, luftsiden til test. Denne test kan udføres samtidigt i hver gruppe.

③ Når det cirkulerende vand i turbinetrykket er lavt, kan vandtryksprøvefladen bruge det cirkulerende vand i vandet, lukke vandventilen, og tryk derefter håndpumpen op til 0,30 MPa, kontroller luftsiden, om der er lækage fænomen. Dette testflade er kun i en enkelt rørgruppe.

④ vandtryk test krav, i luften side tjek kobber tube eller kobber tube ekspansion ikke lækker, ingen vand; i vandsiden af ​​den fælles overflade skal være tæt. Såsom mundlækagevand kan opblæses; kobberrørlækage skal udskiftes. Replenishment eller udskiftning af messing for at gentage vandtryktesten.

⑤ en gruppe sløjfe blokering antallet af mere end 5% af det samlede antal sløjfer, bør erstatte rørbunden.

Guangzhou Jiema varme Exchange udstyr Co., LtdTelefon: +86-20-82249117