Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold
Air Heat Exchanger Research på lang sigt og dens anvendelse
Jul 11, 2017

Efter langvarig brug af Air Heat Exchanger Performance vil der blive reduceret, hvilket resulterer i hele maskinens køle- og varmekapacitet af varierende grad af nedgang. Forskningsstatus for langsigtet præstationsdæmpning af luftkonditioneringsvarmevekslere i ind - og udland analyseres ud fra fire aspekter: støv, snavs, intermitterende drift og mikrobiell kontaminering. Det påpeges, at der er nogle problemer i undersøgelsen af ​​disse faktorer. Undersøgelse af langvarig præstation af varmelegemer og dens anvendelse.

Et værelse klimaanlæg er en enhed, der giver behandlet luft til et begrænset rum, herunder et køle- og varmesystem og en affugterings- og ventilationsanordning. Kina er produktion og brug af hjem klimaanlæg produkter, et stort antal klimaanlæg er produceret og brugt vil forbruge en masse energi, så klimaanlægget til at opretholde langsigtede energibesparende funktioner til energibesparende emission reduktion er af stor betydning. Air condition, langsigtet energibesparelse lavet en specifik evalueringskrav, USA i juli samme år bestået kvalifikationen, at fremtiden vil blive flere og flere air-condition produkter til at deltage i langsigtet energieffektivitet vurdering, for Air VarmevekslerFor den langvarige præstationsforskning vil også forskere blive mere og mere opmærksom.

Faktorer, der påvirker den langsigtede ydeevne af luftvarmevekslere, omfatter støv, korrosion, intermitterende drift og mikrobiologisk kontaminering. Af disse faktorer vil termisk modstand af varmevekslerens luft side øges, og finnernes hydrofilicitet vil ændre sig. Støvforurening betyder, at støvet i luften vil strømme gennem varmeveksleren og deponeres på finens overflade. Når finfladen har kondenseret vand, vil støvpartiklerne kombinere med kondensatet for at danne snavsmasse; Da kobber og aluminium findes mellem metalpotentialets forskel, når overfladen af ​​den kondenserede vandoverflade af elektrolytten, kobber og aluminium vil forekomme mellem den elektrokemiske korrosion og dannelsen af ​​korrosionsskidt; mikrobiel forurening skyldes, at varmeveksleren ofte er i våde forhold. Kør, fin overflade let i mørke og fugtigt miljø for at opdrætte mikrobielt snavs. Derudover vil luftvarmeveksleren ofte i intermitterende drift, herunder høj og lav temperaturcyklus og tør og våd cyklus, høj og lav temperaturcyklus øge kontaktmodstanden mellem finnerne, og gentagen våd og tør cyklus vil ændre finheden af ​​finner I lyset af den langsigtede ydelse af klimaanlæg varmeveksler analyseres varmevekslerens langsigtede ydeevne fra fire aspekter: støv, korrosion, intermitterende drift og mikrobielle kontaminering. Problemerne i den igangværende forskning er påpeget og den fremtidige forskning om langsigtet ydeevne af klimaanlæg varmeveksler.

Guangzhou Jiema varme Exchange udstyr Co., LtdTelefon: +86-20-82249117