Udstilling

Hjem > Udstilling > Indhold
Anvendelse af varmeveksler system i korn- og olieindustrien
Jun 06, 2017

Råolien fjernes urenheder af råoliefilteret og sendes til varmeren efter forvarmning ind i blanderen med phosphorsyre blandet i syrereaktionstank , hvorefter der indføres blanderen og blandet løg, strandet i Alkali raffineringstank strandet efter centrifugering af sæbe, olie gennem varmeveksleren efter opvarmning af centrifugalpumpen i blanderen. Tilsæt løg til den komplekse blandetank, Forsæbning efter indtræden i diskcentrifugeseparationen efter vask af olieholdige sæbekomponenter, centrifugalblander blandet med varmtvandsvask, dehydrering og derefter ind i butterflycentrifugeseparationen af resterende sæbe og vand, alkali-raffinering ved tørretumbler tørre varmevekslere anvendt til opvarmning til det kontinuerlige blegetårn , Der tilsættes blegning, blegning efter pumpen i bladfilteret og derefter til sikkerhedsfilteret.


blob.pngblob.png


Anvendelse

1.Hvis højovnen røggas affald varme genvinding og udnyttelse

2.New varmeveksler spild varmegenvinding


Relaterede produkter:

Pladevarmeveksler

blob.png

JIEMA pladevarmeveksler er en slags varmeveksler lavet af tynde metalplader, der presses til bølgepap, derefter stablet og fastgjort med bolte i en ramme. Smalle og tortuøse kanaler dannes mellem to plader. Derefter kan varmeveksling finde sted, når det varme og kolde arbejdsvæske strømmer gennem kanalerne.


Skal- og rørvarmeveksler

blob.png

Skal- og rørvarmeveksler er den recuperative varmeveksler af en lukket rørbundle i skalvæggen som varmeoverføringsoverflade. Enkel varmeveksler struktur, pålidelig drift og lavet af rustfrit stål 304 kan anvendes under høj temperatur og højt tryk. Skal- og rørvarmeveksler består af skal, varmeoverføringsrørbundt, rørplade, baffelplade, rørkasser og andre komponenter.

Som en traditionel type varmevekslingsudstyr er skål-og-rør-varmeveksler blevet anvendt i aldre. Det er blevet udbredt i mange industriafdelinger, især inden for brancher som kemiteknik, råolie og energikilde. Skal-og-rør-varmeveksler består af mange rør, der udgør en rørbundle, der tjener som varmeoverføringsoverflade af varmeveksler. Det er her også kendt som rørformet varmeveksler.


Trykbeholder

blob.png

Trykbeholdere anvendes i vid udstrækning som en slags udstyr, der spiller en vigtig rolle i mange industrier relateret til national økonomi som petrokemisk industri, energiindustri, videnskabelig forskning og militærindustri. Trykbeholdere kan let eksploderes og brændes og dermed fare for personers, udstyrs og egenskabers sikkerhed og forårsage miljøforurening ulykker på grund af forsegling, bærende, mellemstore og andre årsager.


Spiralpladevarmeveksler

blob.png

Spiralpladevarmeveksler består af to rullede stålplader, som danner to ensartede spiralkanaler, hvor to varmeoverføringsmedier kan realisere en fuld modstrømsstrøm og således væsentligt forbedre varmevekslingseffekten. Tilslutningsrøret på skorpen er af forskydningsstruktur og fremhævet af lille lokal modstand. Da spiralkanalernes krumning er ensartet, er der ingen stor styring af væskestrømmen i udstyret. Den samlede modstand er lille. Så det er muligt at få udstyret til at have en ret høj varmeoverførselskapacitet ved at hæve den designede strømningshastighed. En passende teknisk beregning skal udføres på tidspunktet for udstyrsudvælgelsen for at gøre medierne i kanalerne til turbulensstilstand. (Væskestrømningen er større end 1m / s, og den for gas er større end 10m / s generelt.)


Luft til luftpladevarmeveksler

blob.png

Plate luft varmeveksler er en type miljøvenligt produkt, der bruges til at genvinde varme, reducere energiforbruget og spare brændstoffer. Det gælder for apparater, der bruges til at omdanne naturgas, oliegas, naphtha og andre råmaterialer til chlor som luftforbrændingsvarmer. Plade luft varmeveksler er blevet anvendt i stor udstrækning i klorproduktion konvertering ovn eller depolymerisering ovn i store kemiske ingeniørvirksomheder samt affaldsvarme genopretningsprojekter i stålindustrien og glasindustrien.


Luftvarmeveksler

blob.png

Varmekontaktventil med finrørstype indeholder rulletype luftvarmeveksler, luftvarmeveksler af coiling-type, luftvarmeveksler med belagt type og højfrekvente svejsevarmeveksler. Avanceret stål-aluminium komposit teknologi er vedtaget i rullende type luftvarmeveksler, som er præget af kompakt kombination, lille termisk modstand, stærk varmeoverføringsevne, lille strømningstab, god korrosionsevne, fjern mulighed for forvrængning under langvarig kulde / Varme arbejdsvilkår og lang levetid mv.

Guangzhou Jiema varme Exchange udstyr Co., LtdTelefon: +86-20-82249117