Udstilling

Hjem > Udstilling > Indhold
Anvendelse af fødevare- og drikkevareindustrien
Jun 06, 2017

Pasteurisering

Pasteurisering, også kendt som lavtemperatur desinfektion, kold sterilisering, er en slags metode, der kan dræbe bakterier og holde desinfektion ernæringsstoffer i artikler ved at opretholde smagen af lav temperatur. Desuden defineres det ofte bredt varmebehandlingsmetode til at dræbe forskellige patogener.

Sterilisering af sojasovs

En pladevarmeveksler anvendes i vid udstrækning i ølsterilisering og afkøling til fremstilling af fadøl. Energiforbruget i midten forvarmningstrinnet sparer meget varme og vandforbrug.

blob.png


Konstant temperatur hvede soaking vand system

Maltvandsproduktionskontrol er ved konstant temperatur (50 ° C). Men som sæsonen ændres, er trykvands temperaturen også ved at ændre sig, hvilket kræver et sæt opvarmning og afkøling kan være et konstant temperaturstigende vandsystem for at give konstant temperatur vandstødning.

blob.png


CIP System

blob.png


Alle former for håndværk ølvæskeudstyr skal rengøres og steriliseres i produktionsprocessen. Rengørings- og syreprocessemperatur er påkrævet for at opnå visse krav, såsom 80 ° C. Normalt kan CIP-systemet opdeles i CIP-ark CIP-saccharificering, fermentering Tankfyldning CIP osv.

Delvis køler til wort ark

blob.png

Den nye teknologi for urkøling er vedtaget i vores land i slutningen af 80'erne. Den nye teknologi for urkøling er blevet udbredt i den nye produktionslinje og den gamle procesreformation.


Relateret produkt: Plade og varmeveksler

Pladevarmeveksler

blob.png

JIEMA pladevarmeveksler er en slags varmeveksler lavet af tynde metalplader, der presses til bølgepap, derefter stablet og fastgjort med bolte i en ramme. Smalle og tortuøse kanaler dannes mellem to plader. Derefter kan varmeveksling finde sted, når det varme og kolde arbejdsvæske strømmer gennem kanalerne.

Guangzhou Jiema varme Exchange udstyr Co., LtdTelefon: +86-20-82249117